Toni Ortolà – Dénia, Nadals de Color

El treball del dissenyador no sempre és fàcil. Quan una mare, una uela, un tio… ens pregunta a què co**#@ns ens dediquem no sempre ho acaben de comprendre. Per això quan fem un treball que es veu i es palpa podem respirar profund i dir: – Mira iaia, això ho he fet jo! –

Això mateix ens ha passat este any a tresT Comunicació en diverses feines que hem fet i que, a poc a poc, anirem contant-vos. De moment, estem molt orgullosos de poder dir que el programa de Nadal de l’Ajuntament de Dénia l’hem fet nosaltres. Però, ¡ojo! No a soles.

El dibuix i la creativitat són obra de LUCÍA MOLINES MÁS, la xiqueta guanyadora del concurs de postals nadalenques organitzat per l’Ajuntament de Dénia. És gratificant vorer que hi ha tanta creativitat en els xiquets i xiquetes de Dénia. Des de tresT volem felicitar a tots els xiquets que van participar en el concurs pel seu esforç i dedicació.

En concret, el dibuix de Lucía ens ha inspirat per a fer la maquetació de la programació dels actes culturals de Dénia per a aquest Nadal. En aquesta programació podreu trobar activitats tan variades com teatre, cinema, música, tallers i moltes més activitats que faran que tingueu un Nadal entretengut. Aprofite per a animar-vos a participar en els actes que ha organitzat l’Ajuntament, és una programació molt completa que no vos podeu perdre.

Podeu consultar el programa complet AQUÍ


Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *